• Comfort bij landelijke vergaderlocatie De Birkt
Landelijk vergaderen dat kan uitstekend bij De Birkt Vergaderen. u ervaart volop rust, ver weg van de hectiek op kantoor. Bovendien kunt u de locatie ook exclusief huren, wanneer u een hoge mate van privacy wenst. Daarom ontspan laat u verrassen en geniet! Want stevig vergaderen en genieten gaan op onze locatie samen op. Te midden van het groen vindt u op het erf van het voormalig landgoed De Birkt twee vrijstaande gebouwen. In deze buitenruimte wordt uw vergadering of teamoverleg een feestje:

Landelijk vergaderen - speciale gast
Dat kan u ook overkomen bij Landelijk Vergaderen: een nieuwsgierige ree op bezoek.

Heisessies

Voor heisessies is De Birkt Vergaderen zeer geschikt vanwege de landelijke ligging. U kunt in de pauzes letterlijk een frisse neus halen in de natuur, en zo inspiratie opdoen. Ook voor trainingen is het gezellige Kabinet een fijne ruimte om te werken.
De Birkt Vergaderen is zeer goed bereikbaar: 7 minuten rijden vanaf de afrit van de A12 (afslag Maarn).  Op 25 kilometer van Utrecht Centrum en 10 kilometer van Amersfoort.

Catering en vergaderfaciliteiten

U kunt ter plekke koffie of thee maken. Wilt u een overheerlijke lunch? Lekkere tussendoortjes? Of een smakelijk diner? Dit verzorgen wij graag voor u. Bekijk hier ons culinaire kaart.

Wilt u aanvullende vergaderfaciliteiten gebruiken tijdens uw vergadering? Reserveer dan:
– interactief board / touchscreen
– flipover
– whiteboard
– beamer

Vergaderbreaks

Bent u na intensief vergaderen toe aan een vergaderbreak? Wilt u nieuwe energie opdoen? U kunt vanaf de vergaderlocaties een wandeling door de natuur starten en genieten van bos en de landelijke omgeving. Naast wandelen zijn er nog veel meer landelijke  activiteiten mogelijk. Kortom er is heel veel mogelijk op het gebied van teambuildingsactiviteiten.

Boek een landelijke vergadering!

Verrassend anders dan anders. Zomers op een karakteristiek terras. ’s Winters rondom een knapperend houtkacheltje.

Bekijk onze vergaderaccommodaties Het Kabinet en De Landkamer.
Wilt u landelijk vergaderen in het groen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een reservering.

Delen met je netwerk?