• Teamactiviteit vergaderen Maarn

De omgeving nodigt uit voor landelijke en ontspannende teamactiviteiten. Wij adviseren u graag voor uw teamactiviteiten of een actieve vergaderbreak. We werken samen met professionele bedrijven die activiteiten onder deskundige begeleiding bieden. Hieronder vindt u er een aantal opgesomd.

Wandelen

Op vijf minuten loopafstand van De Birkt Vergaderen ligt het prachtige Henschotermeer. Ook heel dichtbij  ligt het wandelpad De Dorststeeg. Dit is een zeer oud voetpad uit 1650 dat tussen een dubbele houtwal loopt. Ook liggen in de directe omgeving veel bossen waar wandelen op de paden toegestaan is. Uw gastvrouw wijst u graag de weg. De Birkt ligt bijvoorbeeld dichtbij Landgoed Den Treek-Henschoten. Hier zijn meerdere gemarkeerde wandelingen uitgezet.

Boogschieten

Ga de competitie aan en beproef wie van de groep het meest doelgericht is. Een activiteit die op het terrein van De Birkt uitgevoerd wordt, uiteraard onder deskundige begeleiding.

Mountainbiken

Met gehuurde mountainbikes verkent u de vele bospaadjes in de buurt. Leuk in alle seizoenen.

Solexritjes

Een gezellige, onalledaagse activiteit. Trek er met de groep op uit voor een relaxed ritje door de prachtige omgeving van bossen, akkers en weilanden.

Workshop paarden fluisteren

Eén van de bijzondere teamactiviteiten is paarden fluisteren. Onder begeleiding van een professional benadert een deelnemer een paard en communiceert met het dier. De feedback die de begeleider geeft, geeft inzichten in eigen gedrag en zet aan om vaardigheden te ontwikkelen.

Demonstratie schapen drijven

De demonstratie schapen drijven laat zien hoe belangrijk vertrouwen en samenwerking is. Na de demonstratie door een herder en zijn Border Collies volgt een wedstrijd waarbij de deelnemers de kans hebben de kunst van schapen drijven te ervaren. De deelnemers nemen letterlijk de plaats in van de honden en gaan de schapen drijven.

Klootschieten

Deel de groep op in deelgroepjes en ga de competitie aan. Met klootschieten krijgen de deelnemers een bal. Met deze bal leggen ze een parcours met zo min mogelijk worpen af. Een mooi en regelmatig toegepast parcours is een rondje rond het Henschotermeer.

Overleg over de mogelijkheden!

Heeft u interesse in een van deze teamactiviteiten? Neem even contact met ons op, dan bespreken de mogelijkheden graag. We regelen, indien van toepassing, professionele begeleiding.

Delen met je netwerk?