• Welkom bij landelijk vergaderen De Birkt

Graag heten wij u een warm welkom toe op De Birkt, de perfecte locatie voor landelijk vergadering.  Uw gastvrouw Annita van Elst zorgt er met enthousiasme voor dat het u aan niets ontbreekt. Bij De Birkt kunt u genieten van goede catering (zie de cateringkaart), waaronder huisgemaakte lunches met extraatjes, en ook een diner dat vers uit de keuken van een goed lokaal restaurant komt. Uiteraard biedt De Birkt alles wat u nodig heeft om effectief te vergaderen. En voor wanneer u uitvergaderd bent, zijn er tal van leuke teamactiviteiten mogelijk. Wij helpen u graag bij uw keuze!

Zeven goede redenen om voor De Birkt Vergaderen te kiezen:

 1. Veel privacy op onze landelijke locatie
U huurt als enige een van de vrijstaande gebouwen.  In de rust van het groene buitengebied kunt u zich  echt  focussen op uw  doel.
 2. Inspirerende omgeving
Vanaf de accommodatie begint u de mooiste wandelingen door bos of langs een meer. Doe verfrissende inspiratie op die de brainstormsessie / training ten goede komt.
 3. Gunstige prijsklasse
Veel kwaliteit voor een redelijke prijs.
 4. Gratis wifi en veel stopcontacten
In de landelijke accommodatie is gratis wifi  en er zijn voldoende stroomaansluitpunten om met een groep tot 15 personen allemaal met een laptop aan de slag te gaan.
 5. Catering met kwaliteitsproducten
Niets is zo belangrijk als een goede kop koffie en een lekkere lunch. Annita van Elst van De Birkt besteed daarom veel zorg en aandacht aan de inwendige mens.  Er is veel mogelijk: van een verrassend huisgemaakte lekkernij tot een maaltijd van biologische streekproducten.
 6. Duurzaamheid
Wij werken met lokale producten en duurzame uitgangspunten in onze bedrijfsvoering.
 7. Goede bereikbaarheid
De ideale ligging in het midden van het land en de snelle bereikbaarheid vanaf diverse snelwegen maakt van De Birkt een toplocatie voor uw vergadering, training of heisessie. Gratis parkeren.

Kijk gerust rond op onze site om een indruk te krijgen van De Birkt Vergaderen. Belangstelling om te reserveren? De actuele beschikbaarheid van onze locaties vindt u op de contactpagina. Kijk snel en wij horen graag van u!

Delen met je netwerk?