Steeds meer mensen ontdekken met plezier vergaderlocatie De Birkt. Lees hier enkele ervaringen.

Ken je dat? Een last minute boeking voor een vergaderruimte. Dat lukte op vrijdag. Zaterdag kwam er een wijziging in de boeking, en ter plekke moest er nog iets aangepast worden. Geen enkel probleem. Met een grote glimlach werd alles geregeld. We voelden ons heel welkom!

Anita van Dijk,
CCV Group

De Birkt is voor InmensGroeien BV een locatie die wij veelvuldig gebruiken. We gebruiken de plek voor coaching, teamontwikkeling en leiderschapprogramma’s. De Birkt straalt rust uit en Annita van Elst zorgt altijd voor een warm welkom. De ‘rust’ en het ‘welkom zijn’, zijn belangrijke ingrediënten in onze programma’s. De locatie draagt dus direct bij aan de kwaliteit van ons werk!

Joop Egmond,
Versneller van Groei.

De Birkt is de ideale omgeving rustig en ontspannen te kunnen vergaderen. Het super high tech SmartBoard maakte een technisch hoogwaardige vergadering mogelijk. Eten & drinken was bijzonder goed verzorgd. Bomvolle koelkast met ruim voldoende keus. Koffie was goed… en de koekjes gingen als zoete broodjes:). Daarnaast ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Mooie gelegenheid voor middagwandeling. Toiletten goed. Al zou ik willen, er was echt niks op aan te merken. Tsja ‘gewoon’ goed uitgerust en goed geregeld. Top! Bedankt dat we er mochten zijn en voor de gastvrijheid.

Folkert Visser,
BrownFish.

De Birkt is een is een intieme, landelijke locatie (toch maar 7 minuten vanaf de snelweg) juist bedoeld voor kleinere gezelschappen tot 15 personen. Annita van Elst kan ook een break organiseren, waaronder schapen drijven, dat hebben wij eens gedaan met ons bedrijf en is zeer aan te bevelen, zeker in het kader van teamrollen ontdekken. Ook zijn haar prijzen zeer redelijk! Kortom volgens mij een zeer geschikte locatie om een ‘heidag’ te beleven.

Diana de Gooijer,
Secretaresse.


 Contactformulier

  Uw bericht
  Naam (verplicht)
  Bedrijf
  Telefoonnummer (verplicht)

  Adres
  Postcode en plaats
  E-mail (verplicht)

  Delen met je netwerk?