Steeds meer mensen ontdekken met plezier vergaderlocatie De Birkt. Lees hier enkele ervaringen.

Inmiddels wij 2 keer naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van deze inspirerende vergaderlocatie.  De rust en prachtige omgeving, evenals de lekkere lunches en goede service  hebben een positief effect gehad op onze werkbijeenkomsten.

Lea Adriaans,
De Digitale Steden Agenda (2014)

De Birkt is voor InmensGroeien BV een locatie die wij veelvuldig gebruiken. We gebruiken de plek voor coaching, teamontwikkeling en leiderschapprogramma’s. De Birkt straalt rust uit en Annita van Elst zorgt altijd voor een warm welkom. De ‘rust’ en het ‘welkom zijn’, zijn belangrijke ingrediënten in onze programma’s. De locatie draagt dus direct bij aan de kwaliteit van ons werk!

Joop Egmond,
Versneller van Groei.

We hebben allemaal genoten van de prachtige plek en de gezellige ruimte. We komen graag in september bij je terug.

Annet Suurmond,
NS Opleidingen.

De Birkt is een is een intieme, landelijke locatie (toch maar 7 minuten vanaf de snelweg) juist bedoeld voor kleinere gezelschappen tot 15 personen. Annita van Elst kan ook een break organiseren, waaronder schapen drijven, dat hebben wij eens gedaan met ons bedrijf en is zeer aan te bevelen, zeker in het kader van teamrollen ontdekken. Ook zijn haar prijzen zeer redelijk! Kortom volgens mij een zeer geschikte locatie om een ‘heidag’ te beleven.

Diana de Gooijer,
Secretaresse.


 Contactformulier

Uw bericht
Naam (verplicht)
Bedrijf
Telefoonnummer (verplicht)

Adres
Postcode en plaats
E-mail (verplicht)