• Coachhuis De Birkt voor coachen in de natuur
Wilt u een individuele klant coachen of een klein groepje? De Birkt biedt hiervoor een perfecte plek: De Landkamer. Een vrijstaand gebouw op de rand van het terrein, vlak naast landbouwakkers, weiland en bos. De grote ramen geven u bijna het gevoel dat u buiten zit.

Dit verblijf is zeer geschikt voor het voeren van coachingsgesprekken met een klant. Groepjes van ca. 3 personen coachen kan ook. Maakt u liever gebruik van een grotere ruimte? Reserveer dan het Kabinet, deze locatie biedt plek ca. 7 personen. Beide ruimtes hebben een eigen terras waar u rustig kunt overleggen.

Wandelcoaches
De groene omgeving maakt deze locatie ook zeer geschikt voor wandel- en natuurcoaches. Vanaf de locatie loopt u gelijk in de natuur naar bos of heidevelden in ieder geval geniet u eindeloos van verschillende landschappen. Ver weg van beton en asfalt biedt de Birkt mensen een plek om tot rust en tot zichzelf te komen. Kom het zelf ervaren met uw klanten.

Prijzen
Koekjes bij coachenDe Landkamer: 145 euro per dagdeel.
Het Kabinet: 255 euro per dagdeel.

Inclusief touchscreen, beamer of flipover.

Koffie/thee en huisgemaakte koekjes: in overleg.

Inclusief
– landelijke gastvrijheid
– de vrijheid om van binnen naar buiten te switchen. Want wanneer u de Landkamer of Het Kabinet boekt, heeft u een eigen terras met zitgelegenheid.

Vragen of reserveren
Wilt u De Landkamer reserveren? Of werkt u liever in het ruimere Kabinet? Bekijk de beschikbaarheid en vul het contactformulier in. Of neem direct contact met ons op: Mobiel: 06 51803735,  e-mail: info@debirktvergaderen.nl

Delen met je netwerk?