Zoekt u een locatie om te brainstormen? Of een coachingslocatie met rust en privacy? Of zoekt u een plek om met een klein groepje te overleggen, dan is De Landkamer op De Birkt de plek waar u moet zijn.  Deze unieke ontmoetingsplek te midden van velden en bossen biedt u overweldigende rust  en privacy.

Voor 2 tot 5 personen

U heeft twee kamers tot uw beschikking in De Landkamer. De grote ramen geven u bijna het idee dat u buiten zit. En wanneer het buiten mooi weer is, kunt u het gesprek voortzetten op het terras voor het huisje.

De coachingslocatie en overlegruimte is geschikt voor een ontmoeting voor twee tot zes personen. Verschillende personal trainers en coaches weten hun weg aan te vinden naar deze exclusieve plek, waar de rust soms louter doorbroken wordt door fluitende vogels. Met zo weinig afleiding komt u in gesprekken gemakkelijker tot de kern.

Vergaderen met catering op maatCoachingslocatie Koffie 300_240

Bij een goed gesprek hoort een vers kopje koffie of thee. Dat kunt u zelf zetten in De Landkamer. Verder is alle catering mogelijk, van lunch tot diner tot huisgemaakte appeltaart. Vertel ons uw wensen en wij maken het in orde. Bekijk hier onze cateringkaart.
Wanneer u een diner bestelt, is er de cateringservice van een lokaal kwaliteitsrestaurant die elke gang apart en vers uit de keuken komt opdienen. Wilt u een biologisch diner? Dat kan ook. Vind u het leuk om samen te koken, dan behoren outdoor cooking of primitief koken op een houtvuurtje tot de mogelijkheden.

Prijzen

De huur van De Landkamer is 145 euro per dagdeel, 230 euro per 2 dagdelen, 280 euro per 3 dagdelen.

Beschikbaarheid

De Landkamer is te huur van maandag tot en met zaterdag. Bekijk hier de beschikbaarheid.
Op woensdag is de Landkamer in gebruik door een vaste huurder.

Reserveren

Wilt u meer weten of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op:

Mobiel: 06 51803735
E-mail: info@debirktvergaderen.nl

Delen met je netwerk?