• Training De Birkt Vergaderen

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie in een rustige en groene omgeving om trainingen te geven? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verwelkomen u graag met landelijke gastvrijheid op locatie op de Utrechtse Heuvelrug in Maarn. Bij ons kunt u zich in alle privacy en rust helemaal richten op de training. Fijn is het ook om buiten trainingsonderdelen plaats te laten vinden, want er zit 1 deur tussen binnen en buiten. Waardoor de drempel laag is om even naar buiten te stappen. In de pauze zorgt uw gastvrouw Annita van Elst voor een overheerlijke lunch. Deze kunt u uiteraard helemaal naar wens laten samenstellen.

Break in de natuur

nieuwsgierige ree bij Trainingslocatie De BirktOnze inspiratie-tip voor trainingen is om in de pauze even de tijd te nemen voor een wandeling.  In het aangrenzende bosgebied Henschoten/Den Treek kunt u midden in de natuur echt nieuwe energie op doen voor het vervolg van de training. Een wandeling naar het Henschotermeer is ook aan te raden, deze recreatieplas ligt op maar 600 meter van De Birkt.

In het Kabinet kunt gratis gebruik maken van het wifi-netwerk. Geeft u een training waarbij verschillende laptops nodig zijn? Geen probleem, er zijn genoeg stopcontacten om de laptops van stroom te voorzien.

Hulpmiddelen
Uiteraard bieden wij u alle faciliteiten om uw training vlekkeloos te laten verlopen:
– verhuur beamer
– gratis goede wifi-verbinding
– genoeg frisse lucht: eigen terras met zitplekken.
– mogelijkheid zelf koffie of thee te maken.

Verzorgde lunch bij De BirktOp gebied van catering is heel veel mogelijk. Bekijk onze cateringkaart.

Goede bereikbaarheid
U vindt De Birkt midden op de Utrechtse Heuvelrug. Ideaal als de deelnemers uit het hele land komen. De Birkt ligt 7 minuten van de A12, 20 minuten lopen van station Maarn, en 10 minuten van een bushalte.

Reserveer snel
Zo’n sfeervolle, inspirerende en betaalbare trainingslocatie vindt u nergens anders. Reserveer snel, dan zullen wij uw wensen zo snel mogelijk doorspreken.

Delen met je netwerk?