• Inspiratie voor training en coaching De Birkt

Coachen en trainen bij De Birkt Vergaderen een aanrader! De bosrijke, rustige omgeving van Maarn maakt De Birkt een ideale plek voor

Zeven goede redenen om voor De Birkt te kiezen als trainings- of coachingsruimte:

1.       Veel privacy op onze landelijke locatie
U kunt onze locatie exclusief afhuren. Het Kabinet en De Landkamer zijn op ons erf 100 meter van elkaar af gesitueerd. Of u binnen of buiten traint, binnen 50 meter geen andere gasten in uw buurt. In de omgeving van de accommodaties ziet u gras, bomen, schapen, koeien en lucht. Wij grenzen voornamelijk aan weilanden en een boomkwekerij. Aan de westzijde grenzen wij aan een park, ca. 150/200 meter van de accommodaties. In de rust van het groene buitengebied kunt u zich echt focussen op uw doel.

2.       Inspirerende omgeving
Vanaf de accommodatie begint u de mooiste wandelingen door bos of langs een meer. Doe verfrissende inspiratie op die de brainstormsessie of training ten goede komt!

3.       Gunstige prijsklasse
Kwaliteitsgericht en een redelijke prijs.

4.       Gratis wifi en veel stopcontacten
In de landelijke accommodatie is gratis wifi en er zijn voldoende stroomaansluitpunten om met een groep van ca. 7 personen allemaal met een laptop aan de slag te gaan. Nieuw: binnenkort een interactief board / touchcreen in Het Kabinet aanwezig!

Goede catering bij De Birkt5.       Catering met kwaliteitsproducten
Niets is zo belangrijk als een goede kop koffie en een lekkere lunch. Annita van Elst van De Birkt besteedt daarom veel zorg en aandacht aan de inwendige mens.  Er is veel mogelijk: van een verrassend huisgemaakte lekkernij tot een maaltijd van biologische streekproducten.

6.       Duurzaamheid
Wij werken met lokale producten en duurzame uitgangspunten in onze bedrijfsvoering.

7.       Goede bereikbaarheid
De ideale ligging in het midden van het land en de snelle bereikbaarheid vanaf diverse snelwegen maakt van De Birkt een toplocatie voor uw vergadering, training of heisessie.

Bekijk de beschikbaarheid van onze accommodaties voor het coachen en trainen van personeel op onze contactpagina.

Delen met je netwerk?