• Comfort bij landelijke vergaderlocatie De Birkt
Landelijk vergaderen, ver weg van de hectiek op kantoor, dat kan uitstekend bij De Birkt.  Te midden van het groen vindt u op het voormalig landgoed De Birkt twee vrijstaande gebouwen voor vergaderingen en teamoverleg:

Landelijk vergaderen - speciale gast
Dat kan u ook overkomen bij Landelijk Vergaderen: een nieuwsgierige ree op bezoek.

Heisessies

De landelijke ligging maakt de vergaderruimtes van De Birkt Vergaderen zeer geschikt voor heisessies. U kunt in de pauzes letterlijk een frisse neus halen in de natuur en zo inspiratie opdoen. Ook voor trainingen is het gezellige Kabinet een fijne ruimte om te werken.
De Birkt Vergaderen is zeer goed bereikbaar: 7 minuten rijden vanaf de afrit van de A12 (afslag Maarn).  Op 25 kilometer van Utrecht Centrum en 10 kilometer van Amersfoort.

Catering en vergaderfaciliteiten

U kunt ter plekke koffie of thee maken. Wilt u een overheerlijke lunch, lekkere tussendoortjes of een smakelijk diner? Dit verzorgen wij graag voor u. Bekijk hier ons culinaire kaart.

Wilt u aanvullende vergaderfaciliteiten gebruiken tijdens uw vergadering? Reserveer dan:
– beamer
– flipover
– whiteboard.

Vergaderbreaks

Bent u na intensief vergaderen toe aan een vergaderbreak en wilt u even energie opdoen? U kunt vanaf de vergaderlocaties een wandeling door de natuur starten en genieten van bos en de landelijke omgeving. Naast wandelen zijn er nog veel meer landelijke  activiteiten mogelijk die teambuilding bevorderen.

Boek een landelijke vergadering!

Bekijk onze vergaderaccommodaties Het Kabinet en De Landkamer.
Wilt u landelijk vergaderen in het groen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een reservering.