Landelijk vergaderen in Maarn! Zoekt u een gezellige privacy vergaderlocatie in het midden van het land? En bestaat uw groep uit ca. 7 personen? Dan is het Kabinet bij vergaderlocatie De Birkt wat u zoekt. Het Kabinet ligt op het terrein van het moderne landhuis De Birkt. Het Kabinet (56 m2) heeft een eigen ruim terras, waar u in alle privacy kunt werken.

Catering

Bij een vergadering hoort natuurlijk koffie en thee. Deze kunt u zo veel u wilt zelf schenken aan het keukenblok. Verder kunt u alle catering bestellen die u wilt, van lunch tot diner tot huisgemaakte appeltaart. Vertel ons uw wensen en wij brengen het in orde. Bekijk hier onze culinaire kaart.

Van diner met streekproducten, tot outdoor cooking of primitief koken op een houtvuurtje. Alles is mogelijk bij De Birkt Vergaderen.

SfeerLandelijk vergaderen in Maarn, kachel 300_240_MG_1209 bw

In het Kabinet kunt u landelijk vergaderen in een warme sfeer. Dit komt o.a. door het gebruik van de natuurlijke materialen (stenen vloer, hout in de afwerking, ook lemen muren). En natuurlijk ook door uw uitzicht: een terras omringd door allerlei groen! Landelijk vergaderen in Maarn moet je zelf een keertje hebben ervaren en dan is de mond tot mond reclame een feit. Je zult zeker in bekenden en familiekring vertellen over de prettige sfeer rondom onze locatie!

Wanneer het kil weer is, heeft dat hier als voordeel dat de houtkachel gezellig opgestookt kan worden.  Zodat u er behaaglijk warm vergadert.

Vergaderhulpmiddelen

Er is een goede wifiverbinding. Wilt u aanvullende ondersteunde middelen gebruiken tijdens uw vergadering? Reserveer dan:
– beamer met scherm

Binnen- en buitenmeubilairLandelijk vergaderen in Maarn

In de vergaderruimte staan 3 tafels, voldoende stoelen en enkele banken. Hiermee zijn verschillende vergaderopstellingen mogelijk. Ook zijn er 2 lange zitbanken, waar u prettig zit dankzij de fijne kussens. Is het lekker weer? Op het terras staat buitenmeubilair zodat u hier verder kunt werken met een kleine groep. Naast blokopstelling en kringopstelling horen wij graag uw wensen en proberen die te realiseren.

Activiteiten

De directe omgeving van De Birkt Vergaderen en op de locatie zelf zijn veel activiteiten mogelijk die teambuilding bevorderen.

Prijs

De huur: 180 euro per dagdeel. 285 euro per 2 dagdelen. 375 euro per 3 dagdelen. Voor 4 euro, per dagdeel, geniet u onbeperkt van koffie, thee en water. Inclusief gebruik van flipover.

Reserveren

Wilt u een reservering doen voor landelijk vergaderen? Bekijk de beschikbaarheid van de ruimtes en neem contact met ons op.
Mail: info@debirktvergaderen.nl. Natuurlijk kunt u ons ook bellen (06 51803735) om al uw vragen en wensen te bespreken.

  • Comfort bij landelijke vergaderlocatie De Birkt
Delen met je netwerk?