Landelijk vergaderen in Maarn! Zoekt u een gezellige privacy vergaderlocatie in het midden van het land? En bestaat uw groep uit ca. 7 personen? Dan is het Kabinet bij vergaderlocatie De Birkt wat u zoekt. Het Kabinet ligt op het terrein van het moderne landhuis De Birkt. Het Kabinet (56 m2) heeft een eigen ruim terras, waar u in alle privacy kunt werken.

Catering

Bij een vergadering hoort natuurlijk koffie en thee. Deze kunt u zo veel u wilt zelf schenken aan het keukenblok. Verder kunt u alle catering bestellen die u wilt, van lunch tot diner tot huisgemaakte appeltaart. Vertel ons uw wensen en wij brengen het in orde. Bekijk hier onze culinaire kaart.

Van diner met streekproducten, tot outdoor cooking of primitief koken op een houtvuurtje. Alles is mogelijk bij De Birkt Vergaderen.

SfeerLandelijk vergaderen in Maarn, kachel 300_240_MG_1209 bw

In het Kabinet kunt u kleinschalig vergaderen in een warme sfeer. Dit komt o.a. door het gebruik van de natuurlijke materialen (stenen vloer, hout in de afwerking, ook lemen muren). En natuurlijk ook door uw uitzicht: een terras omringd door allerlei groen! Huiskamer vergaderen moet je zelf een keertje hebben ervaren en dan is de mond tot mond reclame over landelijk vergaderen in Maarn een feit. Je zult zeker in bekenden en familiekring vertellen over de prettige sfeer rondom vergaderen in de buitenlucht!

Wanneer het kil weer is, heeft dat op onze heisessie locatie als voordeel dat de houtkachel gezellig opgestookt kan worden.  Dát wordt behaaglijk warm vergaderen in de natuur op onze unieke vergaderlocatie .

Hybride werken

NIEUW in Het Kabinet: Een interactief Smartboard om hybride vergaderen in onze inspirerende vergaderlocatie mogelijk te maken. Als huiskamer vergaderlocatie trots, want onze zakelijke gasten kunnen nu digitaal vergaderen op afstand. Voor hybride werken is De Birkt Vergaderen nu dé ideale plek in het groen.  Een hybride meeting compleet met camera en digitaal scherm zodat deelnemers op externe locatie volwaardig meedoen. De deelnemers op externe locatie,  zien de trainer op onze locatie in het gezicht. De trainer ziet op zijn beurt de deelnemers op het scherm, dat geeft directe betrokkenheid. Er is een goede wifiverbinding in onze unieke vergaderlocatie.  Wilt u aanvullende ondersteunde middelen gebruiken tijdens uw vergadering in de Landkamer? Reserveer dan:
beamer met scherm en/of flipover.

Binnen- en buitenmeubilair

In de vergaderruimte staan 3 tafels, voldoende stoelen en enkele banken. Hiermee zijn verschillende vergaderopstellingen mogelijk. Ook zijn er 2 lange zitbanken, waar u prettig zit dankzij de fijne kussens. Is het lekker weer? Op het terras staat buitenmeubilair zodat u hier verder kunt werken met een kleine groep. Naast blokopstelling en kringopstelling horen wij graag uw wensen en proberen die te realiseren. Naast huiskamer vergaderen is op onze inspirerende vergaderlocatie ook vergaderen in de wei mogelijk.

Activiteiten

In de directe omgeving van De Birkt Vergaderen en op de locatie zelf zijn veel activiteiten mogelijk die teambuilding in coronatijd bevorderen. Juist ook wandelend vergaderen in de buitenlucht is hét aantrekkelijke voordeel op onze inspirerende vergaderlocatie. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunt u kiezen voor lopend vergaderen in de natuur of huiskamer vergaderen rondom een houtkacheltje.

Prijs

De huur: 255 euro per dagdeel. 365 euro per 2 dagdelen. 445 euro per 3 dagdelen. Voor 4 euro, per dagdeel, geniet u onbeperkt van koffie, thee en water.

Reserveren

Wilt u een reservering doen voor landelijk vergaderen? Bekijk de beschikbaarheid van de ruimtes en neem contact met ons op.
Mail: info@debirktvergaderen.nl. Natuurlijk kunt u ons ook bellen (06 51803735) om al uw vragen en wensen te bespreken.

  • Landelijke vergaderlocatie De Birkt
Delen met je netwerk?