• Comfort bij landelijke vergaderlocatie De Birkt

Zoekt u een flexwerkplek om een dagdeel of een dag rustig te werken? Hiervoor is de Birkt Vergaderen zeer geschikt. De Birkt ligt in een bosrijke omgeving, en u werkt in een privé ruimte, met alle rust en privacy. De Birkt Vergaderen heeft twee vergader- of werkruimtes waar u een flexwerkplek vindt in een landelijke sfeer. Elke ruimte heeft een eigen terras, met als voordeel dat wanneer het lekker weer is,  u hier heerlijk buiten, in de frisse lucht kunt werken. Dus als u overdag twee werkafspraken heeft en u wilt tussendoor ergens rustig werken, dan bent u welkom bij De Birkt Vergaderen. U kunt deze flexwerkplek ook uitstekend gebruiken voor een zakelijke afspraak.

De Birkt Vergaderen ligt centraal in Nederland: u bent er al in 7 minuten vanaf de A12, afslag Maarn. Op 25 kilometer van Utrecht Centrum en 10 kilometer van Amersfoort.

PrijzenFlexwerkplek en coachingsruimte De Birkt

De Landkamer (foto rechtes): 75 euro per dagdeel.
Het Kabinet: 105 euro per dagdeel.

Beide ruimtes zijn in overleg ook per uur te huren.

Faciliteiten

Vanzelfsprekend regelen we graag de koffie of thee voor u. Verdere catering in stemmen we graag in overleg af. Bekijk hier onze cateringkaart.
Het Kabinet beschikt over een goede Wifi-verbinding.

Meer informatie/reserveren

De beschikbaarheid van onze vergader- en werkplekken ziet u op de contactpagina. Wilt u meer wetdebirktvergaderen.nl/…/Prijslijst-Culinair2016.pdfen of wilt u een flexwerkplek reserveren? Neem dan contact met uw gastvrouw Annita van Elst: e-mail: info@debirktvergaderen.nl, mobiel: 06 51803735

Of vul het contactformulier in.