oprit 300 240 IMG_0173De Birkt Vergaderen vindt u in Maarn, in het midden van het land. De Birkt Vergaderen is uitstekend bereikbaar. Het ligt op maar 7 minuten rijden van de A12. Vanaf de drukke snelweg belandt u al snel in een overdaad van rust en groen. De Birkt vergaderen is gemakkelijk te bereiken. Het ligt op maar 7 minuten rijden van de A12. Vanaf de drukke snelweg belandt u al snel in een overdaad van rust en groen. Rij de lange oprijlaan af en ontdek de perfecte plek om in het groen te vergaderen!

U parkeert gratis op onze parkeerplaats.

Uitzicht op de natuur

Naast de oprijlaan is ons weiland waar de boer de schapen of koeien laat grazen. In ons weiland zijn zelfs kalfjes geboren tijdens de dagen dat wij vergadergasten te gast hadden. Dan is het wel heel speciaal. Wij grenzen aan een boomkwekerij en aan de andere kant bevindt zich achter de wal een vakantiepark. Het Kabinet is midden op ons erf gesitueerd. Aan de rand van ons erf vindt u De Landkamer, grenzend aan het achter weiland. Inderdaad De Landkamer heeft een passende naam. Naast koeien en schapen zijn er af en toe ook reeën en eekhoorntjes te gast, komt u zelf de dieren spotten?

Startpunt wandeling voor inspiratie

U kunt vanuit De Birkt Vergaderen gemakkelijk een wandeling starten in de naastgelegen afwisselende natuur.  Goed voor frisse ideeën en nieuwe inspiratie. In deze informele aansprekende omgeving werkt u resultaatgericht.

Wij hopen dat door de uitstekende bereikbaarheid, gunstige ligging, landelijke sfeer en gastvrijheid uw interesse is gewekt!

Adres

De Birkt / De Birkt Vergaderen
Annita van Elst
Dwarsweg 4
3951 KE Maarn
info@debirktvergaderen.nl

Delen met je netwerk?