Vergaderen buiten de stad. Ver weg van de hectiek op kantoor, dat kan uitstekend bij De Birkt Vergaderen.

De natuur en landelijke uitstraling nodigt uit tot outdoor vergaderen. In deze stressvrije en inspirerende omgeving komen de beste ideeën tot stand en wordt vergaderen genieten.  Lacht het weer u tegemoet? Dan is buiten vergaderen in alle privacy een goed idee. Of wat denkt u van een wandelvergadering om in tweetallen te brainstormen? Veel mogelijkheden om een succesvolle “buiten de stad” vergadering vorm te geven. Bijna zeker weten dat u nog graag een keertje terugkomt.  Te midden van het groen vindt u op het voormalig landgoed De Birkt twee vrijstaande gebouwen voor vergaderingen en teamoverleg:

Goede bereikbaarheid

Buiten de stad, maar toch uitstekend bereikbaar in het midden van het land. De Birkt Vergaderen is zeer goed bereikbaar: 7 minuten rijden vanaf de afrit van de A12 (Maarn).

Catering

U kunt ter plekke koffie of thee maken. Passend bij onze ongewone locatie verrassen wij u graag met huisgemaakt lekkers! Wilt u een overheerlijke lunch, lekkere tussendoortjes of een smakelijk diner? Dit verzorgen wij graag voor u. Bekijk hier onze cateringkaart.

Activiteiten

Stevige vergadering combineren met een leuke vergaderbreak? De Birkt Vergaderen is de unieke locatie om een vergadering te combineren met een ontspannende gezellige buitenactiviteit of een thema activiteit om jou en je collega’s dichter bij elkaar te brengen. De directe omgeving van De Birkt Vergaderen en op de locatie zelf zijn veel buiten of binnen teamactiviteiten mogelijk die teambuilding bevorderen. Oneindig veel wandelmogelijkheden in de natuur direct vanaf onze locatie zijn ieder moment in het vergaderschema in te passen!

Goed idee om eens ver weg van de kantoormuren buiten de stad te vergaderen? We verwelkomen u graag! Neem contact op om uw wensen te bespreken!

Delen met je netwerk?